15 Şubat 2011 Salı

Grupav.com'da Fanus Restaurant'tan Ordövr, Arasıcak, Salata, Seçimli Ana Yemek, Meyve 2 adet içecek menüsü Canlı Fasıl eşliğinde 60 TL yerine sadece 29.90'a

Fanus Restaurant
Bu fırsatta Ankara'nin gözde fasıl mekanlarından Fanus Restaurant'ta 2 adet Yerli içki, arasıcaklar, 12 çeşit ordövr, seçmeli ana yemek (Tavuk/Balık/Et), meyve ve salata'dan oluşan fix menü için 60 TL yerine %50 indirimle 29.90 TL ödeyin.
Rezervasyon yaptırmanız önerilir.
Bir masada oturan insan sayısı kadar kupon kullanılabilir.
Fırsat haftanın her günü geçerlidir.
Verilen servisten memnun kaldığınız takdirde, servis elemanlarınıda unutmayın.
Her türlü soru ve istekleriniz için destek@grupav.com adresine e-posta gönderebilir veya 05079316178 nolu telefondan destek alabilirsiniz.
Ankara'da Türk Sanat Müziği'nin şaheserlerini sunan fasıl heyetiyle ve Osmanlı Devleti'nden günümüze Türk Mutfağından derlenen özel menüsüyle hem midelerinizi hem kulaklarınızı şenlendirecek nezih bir mekan Fanus Restaurant. Hemde bu eğlence dolu gece için öyle yüklü meblağlar ödemenize de gerek yok. Grupav farkıyla bu muhteşem eğlence sadce 29.90 TL ye sizlerin olabilir. Fırsatımızdan dilediğiniz kadar satın alabilir arkadaşlarınıza dostlarınıza hediye edebilirsiniz.

Grupav.com ile bu fırsatı yakalayın !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder