17 Şubat 2011 Perşembe

Roma Spa'da Klasik Masaj ya da Aromaterapi Masajı Seçeneklerinden Dilediğiniz Biri ve Hamam, Sauna, Buhar Odası Kullanımı 80 TL Yerine 39 TL! (3 Ay Geçerli)

Roma Spa'da Klasik Masaj ya da Aromaterapi Masajı Seçeneklerinden Dilediğiniz Biri ve Hamam, Sauna, Buhar Odası Kullanımı 80 TL Yerine 39 TL! (3 Ay Geçerli)
Her yeni gün bir arınmadır aslında. Bir önceki günün dertlerinden, sıkıntılarından ve hatta heyecanlarından arınan beden, bir yeni güne daha başlar taze heyecanlar ve duygularla.

Günlük, hatta anlık yaşarız zihnen ve bedenen. Gün içinde değişkenlerle şekillenir hayatımız; o değişkenlerin bıraktığı tortu gelir yerleşir ruhumuza. Stres, mutsuzluk, yorgunluk olarak da adlandırabileceğimiz bu tortu, bir süre sonra zihni de, bedeni de yorar.

Ruhunuzu temizlemek, bedeninizi dinlendirmek için yalnızca size özel bir masaja ne dersiniz?

Roma Spa'da Klasik Masaj ya da Aromaterapi Masajı Seçeneklerinden Dilediğiniz Biri ve Hamam, Sauna, Buhar Odası Kullanımı 80 TL Yerine 39 TL!

Groupon, sizi Roma Spa'nın profesyonel kadrosu eşliğinde dinlendirici bir gün ile hayatı bir süreliğine de olsa kenara bırakmaya ve sonrasında kaldığınız yerden daha güçlü ve daha pozitif devam etmeye davet ediyor!

Klasik Masaj:

Genellikle vücudun güne zinde başlamasına ya da yaşamın gündelik yorgunluk ve sıkıntılarından kurtulmak amacı ile yapılan genel dinlenme ve gevşeme yöntemi olarak kullanılan masaj türüdür.

Aromaterapi Masajı:

Bitki özlerinden elde edilmiş karışımlardan hazırlanan masaj yağlarını kullanılarak uygulanan bir masaj yöntemidir. Bu masajda dikkat edilen, temponun düşük ve hareketlerin şiddetinin hafif olmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder