15 Şubat 2011 Salı

Ankara Sanat Atölyesi’nden çocuklar için 4 saatlik Latin Dans Kursu veya 4 saatlik Yaratıcı Drama Atölyesi Programı 100 TL yerine %64 indirimle sadece 46 TL!

Çocukların gelişimine katkı yapmak bütün ebeveynlerin nihai amacıdır. Onların gelişimini izleyebilmek ve bu gelişimi yönlendirebilmek ise işin zor olan tarafı.

Yaratıcı Drama Atölyesi ve Latin Dans kursu ile çocuklar artık kendilerini daha rahat ifade edebilecek, sanata kendilerini daha yakın hissedecekler ve iletişim kurmaktan çekinmeyecekler.

Çocukları hayata hazırlamak istiyorsak onların hayatı keşfetmelerine izin vermek zorundayız. Ne yapıp, neler yapamayacağını bilmeli. Kendini keşfettikçe, hayatı da daha mutlu bir şekilde yaşamalı.

Çocuklar yaşayarak öğrenir, onun dans öğrenmesi çekingenliğini azaltacak, yaratıcı drama kursu ile çevresi ile iletişim kurması kolaylaşacak.

Ankara Sanat Atölyesi’nden bahsetmek gerekirse; Devlet Tiyatroları, Devlet Opera Balesi ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sanatçılarının emek verdiği Ankara Sanat Atölyesi, tiyatro, bale, dans, şan, resim ve sanat dalları başlığında katılımcılarına güzel sanatlar, konservatuvar bölümlerine hazırlık/hobir gruplarına isteyen herkese açıktır.

Ayrıca katılımcılara bireysel ve grup olarak atölye ve workshop çalışmaları sunmaktadır. Çocuklar için özel yaz okuluyla sanatla kendilerini keşfetmelerini sağlamaktalar. İnsanların hayallerine önem veren Ankara Sanat Atölyesi’nin ana fikri şu: Düşleyebiliyorsanız, gerçekleştirebilirsiniz!

yakala.co çocuklarının gelişimine önem veren üyeleri için yakaladı:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder