27 Şubat 2011 Pazar

Grupav.com'da Vizyon Halı Yıkama'dan yerinde yıkama hizmeti. Halı, yatak, koltuk, vs. temizliğinde kullanabileceğiniz 80 TL'lik harcama sadece 35 TL'ye

Kışın halıları yıkamayı bırakın havalandırmak bile zor iştir ancak sağlıklı bir ortamda yaşamak içinde halılarımızın mutlaka belirli periyodlarla temizlenmeye ihtiyacı vardır. Bunun için vizyon Halı Yıkama sizlere yerinde yapılan halı/yatak/koltuk/kanepe vs. yıkama hizmetini sunuyor. Bırakın halınız yada yatağınız olduğu yerde dursun ve Vizyon Halı Yıkama'nın profesyonel ekibi bunları siz hiç zahmete girmeden tertemiz yapsın. Hemde bu temizlik için harcayacağınız 80 TL yerine Grupav fırsatıyla sadece 35 TL ödeyin. Hemen bir fırsat satın alın temizlik için baharı beklemeyin.

Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti ilkesinden yola çıkarak sizlere hijyenik bir ortamda yaşamınızı devam ettirebilmeniz için gerekli olan temizliği bütçenizi zorlamayacak ücret karşılığında sunuyoruz.

Modern makinalarımız, sağlığa elverişli malzemelerimiz ve tecrübeli personelimiz ile birinci önceliğimiz müşteri menuniyetini sağlamaktır. Halı yıkama bir uzmanlık işidir. Bırakın bu işi bi yapalım siz temizliğin keyini sürün.

Halı Yıkama 4 TL / m2

Koltuk Yıkama 130 TL

Yatak Yıkama 100 TL

Uzman ekibimiz sizi ziyaret edecek ve tüm temizliği gereken eşyalarınızı yerinde yıkayıp evinizden ayrılacaktır.

Halılarınızı gördüğünüzde temizliğine siz bile inanamayacaksınız.

Grupav.com ile fırsatı yakalayın !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder